En man rånades efter han hade köpt 300 iPhones

Från sajten:
image

En butiksägare fick lära sig den hårda vägen att handla hundratals iPhones klockan ett på natten kan locka till sig rånare.

En butiksägare som ofta gjorde stora inköp på en av Apples butiker i New York, USA blev rånad på måndagen. Butiken har öppet 24 timmar om dygnet vilket gjorde det möjligt för butiksägaren att handla klockan ett på natten. Han ska ha köpt mer än 300 stycken iPhone 13 på Black Friday-rean som han hade tänkt sälja vidare i sin egna butik.

Men när han var på väg ut ur butiken till sin bil så blev han stoppad av två okända män som krävde att han lämnade över hans båda nyinköpta påsar med telefoner. Butiksägaren vägrade och ett bråk uppstod där han fick en smäll i ansiktet och rånarna fick med sig en av påsarna. Den påsen innehöll 125 iPhones som var värda över en miljon kronor. Polisen utreder nu rånet och har än så länge inte gripit någon eller kunnat ge svar på varför butiksägaren handlade klockan ett på natten.

Via: Macrumors

Det måste ju ha varit Tomten..? 125 iPhone i kartong i en påse måste ha varit en säck. Konstigt att de skriver bil när det måste varit en släde..

Santa Clause Christmas GIF by filmeditor