En iPhone flög ut ur Alaska Airlines-flygplanet och klarade sig utan skråmor

Från sajten:
image

Det är vanligt att vissa YouTubers gör olika falltest på nya iPhone-modeller men ett fall på 5 000 meter var ingen match för den iPhone som föll ut ur Flight 1282.

I fredags så slets en öppning upp i Boeings 737 Max 9-plan några minuter efter att planet hade lyft och som tur var så kom ingen till skada – inte ens en stackars iPhone som fick en flygtur ned till marken från 5 000 meter. Ut ur öppningen på Alaska Airlines Flight 1282 så åkte en ägares iPhone ut och telefonen har nu hittats vid sidan av en väg. Telefonen var i flygplansläge och upplåst och det som syntes på skärmen var ett kvitto på bagageinlämning på just flight 1282.

Found an iPhone on the side of the road… Still in airplane mode with half a battery and open to a baggage claim for #AlaskaAirlines ASA1282 Survived a 16,000 foot drop perfectly in tact!

When I called it in, Zoe at @NTSB said it was the SECOND phone to be found. No door yet😅 pic.twitter.com/CObMikpuFd

— Seanathan Bates (@SeanSafyre) January 7, 2024

Telefonen var lite smutsig och blöt enligt personen som hittade telefonen men i övrigt så var den i bra skick. I botten av telefonen går det även att se att en bit av laddkontakten sitter kvar i telefonen så den måste ha slitits loss med en ordentlig kraft när den begav sig ut på sin flygtur.

Källa: X, via 9To5Mac

Galleri

1 gillning

Tur den inte hamnade på vägen, hade nog inte vart i lika fint skick då. :joy:

Roadkill. :joy:

Eller i någons huvud. Iofs hade det nog dämpat fallet för just telefonen rätt bra.

Food Pancakes GIF

Från sajten:
image

Spigen är nog överlyckliga just nu då det har fastställts att den iPhone som föll ut från Boeings 737 Max 9-plan hade ett skal från dem och det kan nog inte vara bättre PR än så här.

Vi kan redan se deras kommande reklamer om att deras skal klarar fall från 5 000 meter och det finns väl ingen bättre PR än den som är gratis. Det var för lite mer än en vecka sedan som en öppning slets upp på ett Boing 737 Max 9-plan och som tur var skadades ingen men en iPhone flög ut genom öppningen och landade helt oskadd på marken.

MYSTERY SOLVED: IT WAS US ✈️@AlaskaAir @SeanSafyre

tl;dr: the iphone's case that survived a 16,000 feet drop from alaska airlines was the spigen cryo armor

(receipts below) https://t.co/YoAypHEGaK pic.twitter.com/zFcLWg3Kdu

— Spigen (@SpigenWorld) January 12, 2024

Skalet från Spigen heter Cryo Armor och det ska bli intressant om de kommer sälja som smör i solsken nu eller om folk inser att det var ganska mycket tur i att telefonen landade i mjukt gräs istället för den asfalterade vägen någon meter bort. Oavsett vad så är det imponerande att den höll – något man inte kan säga om Boeings 737 Max 9.

Via Feber

1 gillning