En första trailer för den tredje säsongen av den skruvade Exit är nu ute

Från sajten:


Den helt skruvade, norska serien Exit har rullat i två säsonger och nu har en trailer för den tredje säsongen dykt upp på nätet och det ser mer galet ut än någonsin.

Exit är baserad på verkliga intervjuer med både norska och svenska finansmän visar en galen värld full av prostitution, droger och helt sjuka händelser som får de flesta att skruva på sig i soffan. De ser alla ut att ha ett perfekt liv tack vare deras välarbetade fasader men bakom fasaden finns ett mörker och de söker ständigt nya kickar i sina framgångsrika liv.

Det är norska NRK som står bakom serien och SVT Play har tidigare haft de två första säsongerna tillgängliga men de är nu borttagna från tjänsten. Om SVT kommer köpa in säsong tre återstår att se men vi hoppas verkligen det.

Källa: Instagram

4 gillningar

Underbart!

1 gillning

Åååååh LÄNGTAR! Så jävla bra serie!!!

Så sugen.

Nästan så man blir sugen på att bli små-kriminell :joy::joy::joy:. En så där 10-15-20 tusen extra/månad hade suttit fint….

Någon som sitter inne med bra tips? :joy:

2 gillningar

Det bästa tipset är att stå över, slutar aldrig bra i den branschen. Sitt 20 år som en junkie är inget att trakta efter. :joy::joy::joy:

1 gillning

Nä såklart… men en månadslön extra passivt varje månad hade ju ej gjort ont…. :wink:

2 gillningar

Tror jag såg två avsnitt av säsong 1, vidrig serie eller lead star iallafall, man får hoppas det inte är baserat verkligheten

1 gillning

Jag tycker det är det bästa som gjorts på senare tid, kan inte få nog av denna serie. En del saker ska vara verklighetsbaserade. Sen att de är några riktiga svinpälsar, det får man stå ut med. :joy::joy:

2 gillningar

Ja, det är ju lite själva poängen. :slight_smile:

1 gillning

Episk!!!

En dag ska jag vara en av dem!

3 gillningar

Som handen i handsken! :rofl:

1 gillning

Samma nivå av fylla har du ju redan. Så mer droger, häng på stripklubb (kanske finns någon obskyr källarlokal i Bålsta?), sen är det kapitalet då men det kan du ju lösa genom ett rån eller nått.

Lycka till!

4 gillningar

Tack :rofl:

Jag tror @Sevis kan vara ett bra ämne till den livsstilen. :joy::joy:

1 gillning

Den är inte baserad på verkligheten men inspirerad av den. Bygger på intervjuer av människor i Oslos finansvärld.

Tyvärr får man väl säga...

Då är vi 2 :wink:

Gillar att det inte är "Börja med droger..." bara MER! :joy:

Från sajten:


Den norska serien “Exit” föll ned som en bomb över norden 2019 och visade upp en helt galen historia som bitvis även är sann. Säsong tre rullar redan i Norge och nu är det bestämt att den inom kort kommer till SVT Play.

“Exit” försvann från SVT Play för ett par månader sedan men nu är den tillbaka och den 21 april kommer första avsnittet av säsong tre att släppas här i Sverige. I serien får vi följa tre norrmän och en svensk som har en sak gemensamt – de är äckligt rika. Eller de har faktiskt många saker gemensamt och bland dessa intressen har vi saker som att tjäna pengar, ta droger, leva så flott det bara går, ha sinnesjuka fester och köpa prostituerade.

Har du inte sett “Exit” så kan beskrivningen av serien låta både platt och rätt uttjatad men det är en serie fylld av galenskap, massor av skratt, drama och en skämskudde nära till hands rekommenderas. Och en sak till. Se den inte med dina yngre barn.

Källa SVT

1 gillning

Bästa produktionen som gjorts i modern tid. Man t o m gillar svinpälsarna, nerräkningen har börjat.

3 gillningar