En första teaser för Barbie-filmen som kommer i sommar

Från sajten:


Året var 1959 och då släpptes den första Barbie-dockan och 63 år senare leker barn fortfarande med dockorna som år efter år är lika populära.

Warner Bros. Pictures har nu släppt en första teaser för deras kommande film “Barbie” och i slutet av teasern får vi se Barbie-världen som fullkomligt exploderar i mysiga färger. Barbie spelas av den enastående Margot Robbie och Ryan Gosling spelar Ken. Med i filmen har vi även Will Ferell, Emma Mackey och Michael Cera.

Filmen har biopremiär den 21 juli så är du ett Barbie-fan så vet du vad du ska göra i sommar. Nedan bjuds på lite nostalgi från den dansk-norska gruppen Aqua.

På pappret låter ju Barbie helt ointressant men denna kan bli något.:man_shrugging:

2001/Kubrick tribute har helt gått er förbi?

Från sajten:


Filmen har satt nytt intäktsrekord för Warner Bros och är andra filmen i år att dra in mer än en miljard dollar.

”Barbie” har lyckats dra in en miljard dollar globalt på endast 17 dagar på vita duken. Det innebär att filmen satte nytt rekord för Warner Bros. Pictures. Endast en film har lyckats ta sig förbi miljardstrecket under 2023 – ”Super Mario Bros. Filmen”.

Here’s to our incredible Barbies and Kens from all around the world for making our Barbie dreams come true. We’re excited to share that #BarbieTheMovie has hit $1 Billion at the Global Box Office. pic.twitter.com/3q4DOTvFoe

— Barbie Movie (@barbiethemovie) August 6, 2023

Vi kan nästan dra slutsatsen att vi suktar efter att få se retro-leksaker komma till liv igen på bio. Barbie-tillverkaren Mattel lär gräva i lagret av leksaker i jakten på nästa dundersuccé som de kan presentera för Hollywood.

Via: The Verge

Oj, vad det ska svida hos GOP:are och gänget...

1 gillning

Bästa Barbie-covern:

Hustrun har sett den och gav den mycket högt betyg. Klar politisk underton som hon gillade. Men det var i första hand en bra film sa hon.

Från sajten:


Vem kunde tro att en otecknad Barbie-film kunde bli en total succé? Så blev det i alla fall och biosuccén kommer snart att gå att köpa digitalt och se hemma i soffan.

Barbie-filmen med Margot Robbie och Ryan Gosling tog nyligen hem titeln som den mest inkomstbringande filmen i USA någonsin och den 5 september kommer filmen gå att köpa digitalt på iTunes för 249 kronor och är du extra sugen så går den redan nu att förhandsbeställa. Den romantiska komedin handlar om Barbie som dag efter dag vaknar upp till ett perfekt väder i en perfekt värld i ett skrikrosa hus. En dag drabbas hon av en livskris och börjar fundera på döden och hennes kropp ändras och livet blir inte lika glatt som innan så hon ska försöka ställa allt till rätta igen.

I USA ska filmen dyka upp på Max (tidigare HBO Max) och det ryktas om att den släpps i november och om den även kommer segla upp på HBO Max här i Sverige återstår att se. Vill du förhandsbeställa filmen så kan du göra det redan idag på iTunes.

1 gillning