En förhandstitt på watchOS 11

Från sajten:
image

Dina aktivitetsringar kan nu justeras efter veckodag och pausas för en vilodag, vilket gör att du kan hålla igång sin träningsstreak.

En ny Vitals-app ger en översikt över den dagliga hälsan, jämför daglig hälsostatistik med historisk data och framhäver när hälsodata ligger utanför ditt typiska intervall. Om flera mätvärden ligger utanför intervallet får du ett skräddarsytt meddelande för att se hur de kan påverka dig. Cykelspårning visar nu uppskattningar av graviditetsåldern, visar graviditet i diagram för att granska saker som höga trösklar för pulsavisering.

watchOS 11 innehåller en ny “träningsbelastning”-funktion, som hjälper användare att spåra intensiteten över tid. En ny algoritm använder puls, höjd, träningslängd och ålders- och viktdata för att ge en beräkning av din uppskattade ansträngningsbetyg och träningsbelastning.

Nya widgets kommer automatiskt att läggas till i den smarta traven, med översättningsappen som öppnas automatiskt när du åker till ett nytt land, eller väderappar som dyker upp när regn är nära förestående. Vi får även liveaktiviteter kommer också till Apple Watch. Du kan koppla ihop träningspass för att låta en vän veta att du säkert har avslutat en löprunda sent på natten och tagit dig hem säkert. Uppdateringen ger oss översättningsappen till Apple Watch.

 

Artikeln uppdateras löpande.