En enklare ritplatta från Xiaomi för de yngsta

Från sajten:
image

En digital ritplatta som dessutom klarar färg kan vara en kreativ pryl för de yngsta. Med Xiaomis nya ritplatta kan barnen klottra runt och öva sina färdigheter.

Xiaomi har nu lanserat sin ritplatta i färg på svenska marknaden. Det var ett par år sedan den monokroma varianten lanserades vilken fungerat bra för allt från läxläsning, rättstavning och allmänt kluddande i undertecknads hem. Nu finns färgversionen att köpa i Sverige.

Xiaomi LCD Writing Tablet 13.5″ (Color Edition) har som namnet anger en LCD-skärmstorlek på 13,5″ och är enkel att hantera. Det går lätt att radera det som antecknats på skärmen, dock är det allt eller inget när det gäller radering så glöm inte fotografera av det som blivit riktigt bra.

Pennan som medföljer fäster med magnet vilket gör att man har koll på var denna finns. Den drivs av ett CR2025-batteri som räcker i upp till 1 år om skärmen rensas 100 gånger om dagen.

 

Rekommenderat pris för Xiaomi LCD Writing Tablet 13.5″ (Color Edition) är 329 kronor via länken nedan. Mer information om produkten finns att läsa på hemsidan.

Källa: Mistore

Ett inlägg har sammanfogats med ett befintligt ämne: Mer pommes frites till folket med Xiaomis nya airfryer

2 inlägg har sammanfogats med ett befintligt ämne: Flams och trams