Elgrillen Weber Lumin för dig med platsbrist

Från sajten:
image

I väntan på att grillsäsongen ska sätta igång på allvar presenterar nu Weber en ny kompakt elgrill. Nya Weber Lumin passar lika bra på balkongen som uteplatsen.

Weber Lumin är en ny elgrill för balkongen eller uteplatsen. Med ett mindre format ska den inte ta upp så mycket plats samtidigt som de rätta grillränderna utlovas. Just de rätta grillränderna utlovas tack vare hög kapacitet när det gäller värme, den når 250 grader på bara 10 minuter och ett par minuter senare maxtemperaturen på 315 grader.

Det är också möjligt att ånga, röka och tina upp djupfrysta varor inför grillningen tack vare sin multifunktionalitet. Ett exempel på detta är att räkor kan tinas under tiden som grillfunktionen förvärras vilket är praktiskt.

Till Weber Lumin finns ett par passande tillbehör som stekbord och pizzasten samt ett benstativ. Den finns i två olika storlekar, Compact som är 28 x 43 cm och Lumin som är 33 x 49 cm.

Rekommenderat pris för Lumin Compact är 4 699 kronor, med benstativ 5 799 kronor. Den större modellen Lumin kostar 6 799 kronor, med benstativ 7 999 kronor.

Källa: Weber

Galleri