Eldorados sommarkollektion firar fem år och här är årets plagg

Från sajten:
image

Eldorado har släppt sin sommarkollektion i fem år och från och med den 16 juni kan du klicka hem årets kollektion om du vill klä dig i Eldoradoprylar på beachen i sommar.

Det har blivit poppis att få tag på Eldorados sommarkollektion och genom åren har kläderna burits av bland annat Benjamin Ingrosso och Victor Nilsson Lindelöf. Eldorado SS23 som kollektionen heter består av ett unisex-set där man får både skjorta och shorts och blir du badsugen så fungerar shortsen utmärkt att använda som badbyxor. Det lanseras även en solhatt och ett badlakan. Kollektionen finns i två färger, rött och vitt och det är för att hylla Eldorados egna färger.

Vår sommarkollektion är numera en del av vårt DNA, och det kändes självklart att under detta jubileumsår hylla vårt eget varumärke och våra färger. I år ville vi också inkludera och hylla vårt community genom att ge våra följare möjligheten att stå som modeller för kampanjen, då det är de som bidrar till den gemenskap och passion som format Eldorado till vad det är idag, säger Emma Töpel Hanson, chef marknadskommunikation egna märkesvaror Dagab, Axfood.

Är du sugen på att glida runt lite extra snygg i sommar så kan du klicka dig in på eldoradovaror.store den 16 juni och priserna för produkterna har ni nedan:

  • Hatt: 275 kr (Onesize)
  • Badlakan: 375 kr (100 x 180 cm)
  • Set: 500 kr (S, M, L, XL, XXL)
  • Skjorta: 350 kr (S, M, L, XL, XXL)

Galleri

Håller mig till Lidl och Biltema :sweat_smile:

Eldorado hittar man väl på Willys?

Japp!

Jag klär mig bara i ICA Basic.

Trodde du var en mer Dole-karaktär

Bara när vi går på dejt.

Vad hände med gamla hederliga euroshopper? :smiling_face_with_tear:

Blev väl ersatt av Ica Basic, så Axfood är oskyldiga :nerd_face::joy: