El Taco Truck lanserar två nya såser som gör tacon lite festligare

Från sajten:
image

Det finns inget heligare än att äta tacos på helgen och nu har El Taco Truck lanserat två nya såser så vi kan piffa till tacofesten lite extra.

Först ut har vi en guacamole gjord på gröna ärtor, citron, koriander och vitlök och de kallar den för ärtamole. Den ska passa lika bra på tacon som att bara dippa med lite spröda, härliga nachochips. Roasted Garlic Mayo är en en vegansk majonäs med smak av rostad vitlök, en touch av sötma och lite hetta. Den ska föra tankarna till en aioli fast med en rostad karaktär. Den passar lika bra till tacon som till hamburgaren.

Passionen för det mexikanska köket gör att vi ständigt är på jakt efter nya smakinnovationer. Därför presenterar vi två nya tillbehör till vår rosa taco-familj. Ärtamolen är en klimatsmart nyhet i tex-mex-hyllorna och Roasted Garlic Mayo känns som en naturlig förlängning av våra tidigare såser, säger Nikola Adamovic, medgrundare till El Taco Truck.

Såserna skeppas ut till ICA, Hemköp och Mathem och kommer att finnas i butik från och med vecka 40. Ärtamolen ligger på 34,95 kronor och Roasted Garlic Mayo kostar 36,95 kronor. Vi fick hem de nya såserna och återkommer i helgen med hur de smakade.