El taco Truck lanserar nya tillbehör till fredagstacon

Från sajten:
image

El taco Truck gör riktigt schyssta såser och tillbehör till tacon och nu har de uppdaterat sortimentet med två nya såser, nytt recept på sin Guacamole och två nya nachochips.

Nyheterna som har släppts i butik idag är en ostdipp som de kallar Cheezy Sauce som är en mild och krämig sås gjord på cheddar. Hot Guacamole är en klassisk Guacamole men som innehåller både grön- och röd chili för att dra upp styrkan ett par nivåer. Det kommer även två nya nachochips, Salted Yellow Corn och Salted Blue Corn Chips.

Vi jobbar alltid för att introducera nya, spännande smaker. Samtidigt som vi vill möta konsumenternas efterfrågan, vill vi även utmana och hitta helt nya smakinnovationer. Vår nya Cheezy Sauce är ett svar på kundernas längtan efter ett veganskt och ostigt topping-alternativ, medan vår smakrika Hot Guacamole är en nyhet som är helt ny på marknaden, säger Nikola Adamovic, medgrundare av El Taco Truck.

De nya produkterna går att hitta på ICA, Hemköp, Coop, Willys och i onlinematbutiker och nedan går det att se de rekommenderade priserna:

  • Cheezy Sauce, rek pris 36,90 SEK
  • Hot Guacamole och klassisk Guacamole, rek pris 49,90 SEK
  • Salted Yellow Corn Chips och Salted Blue Corn Chips, rek pris 27,90 SEK

 

Galleri

2 gillningar