Ecovacs nya robotgräsklippare klipper upp till 600 kvadratmeter

Från sajten:
image

Det ser ut att bli en intressant sommar – inte minst på området robotgräsklippare. Nu ska Ecovacs lansera en ny klippare för trädgårdar upp till 600 kvadratmeter.

Kinesiska företaget Ecovacs som förser våra hem med olika smarta robotar för att förenkla vardagen har en ny robotgräsklippare på gång. Nya Ecovacs Goat GX-600 lämpar sig för trädgårdar upp till 600 kvadratmeter och givetvis är den slinglös som efterfrågas av allt fler användare numera.

Den nya robotgräsklipparen sällar sig till sina övriga kompisar från företaget och erbjuder i stort sett samma funktioner som storebröderna. Dock med en helt ny teknik, SmartEdge, för att visuellt känna igen kanterna på gräsmattan vilket ska göra installationen enklare. Den upptäcker gränserna i realtid automatiskt vilket innebär att man kan börja klippa gräset direkt – inget hattande med att navigera runt klipparen manuellt i trädgården (underbart).

Kapslingsklassen är IPX6 så den klipper i ur och skur och klarar dessutom av sluttningar upp till 40 %. Detektering av föremål på gräsmattan görs med tekniken AIVI 3D – samma som används i deras robotdammsugare.

Rekommenderat pris för Ecovacs Goat GX-600 i deras webbutik är just nu 1 199 euro och den ska börja levereras i början juli månad. Mer information finns via länken nedan.

Vad tycker ni om SmartEdge?

Källa: Ecovacs