Ecobee lanserar dörrvideoklocka för Apple Home

Från sajten:
image

Ecobee har lanserat sin första dörrvideoklocka med stöd för Apple Home. Det rör sig om en kabelansluten dörrvideoklocka

Amerikanska företaget Ecobee, som i sig inte är så väl representerade här i Sverige, har nu lanserat sin första dörrvideoklocka med stöd för Apple Home. Dock finns inget stöd för HomeKit Secure Video. Den erbjuder en betraktningsvinkel om 180° diagonalt som ska kunna ha koll på levererade paket. Upplösningen är 1080p och det finns stöd för HDR samt mörkerseende upp till 10 meter bort. Tvåvägskommunikation med brusreducering samt en kapslingsklass på IP65 gör att den tål lite tuffare väder. Utöver att fungera med Apple Home så finns även stöd för Amazon Alexa.

En läcker funktion är att om någon ringer på Ecobee Smart Doorbell Camera så kan detta dyka upp på deras smarta termostat. Smart om man har stort hus och många termostater utplacerade. Troligtvis inte så användbart här i Sverige men idén förtjänar lite uppmärksamhet. En del av funktionerna kräver abonnemang vilket kostar från 5 amerikanska dollar beroende på vilka funktioner som önskas.

Rekommenderat pris för Ecobee Smart Video Doorbell är 159,99 amerikanska dollar (via Amazon US) och mer information om produkten finns att läsa på hemsidan.

Källa: HomeKit News

Galleri