Dyson kombinerar luftrening med brusreducerande hörlurar

Från sajten:
image

Dyson som är mest kända för sina luftrenare och dammsugare slår till med en intressant kombo. Ett par brusreducerande hörlurar som har inbyggd luftrening är något vi inte sett tidigare.

Ett av årets, än så länge mest iögonfallande produkter står Dyson för med sina Dyson Zone Headphones. Det är ett par hörlurar med brusreducerande funktion och som toppas med en inbyggd luftrenare. Nertill finns ett avtagbart visir som fästs med magneter och ger en något udda look och som blåser filtrerad luft till din näsa, mun och haka. I bygeln över huvudet finns tre kuddar som avlastar hörlurarna och här sitter även batterierna.

Dyson Zone Headphones

Produkten är inte framtagen på grund av pandemin utan har utvecklats under hela sex år och ska inte primärt ses som något för att hålla virus och bakterier borta. Snarare är produkten tänkt för att ge människor en möjlighet till att kunna andas mindre förorenad luft oavsett var de går någonstans. På bilden nedan syns ett antal av de många prototyperna (faktiskt hela 500 stycken enligt uppgift).

Dyson Zone Headphones

Detta är även företagets första produkt inom kategorin hörlurar och har tre olik ANC-lägen (Active Noise Cancellation); Isolation, Conversation och Transparency.

När det gäller luftrening finns här fyra olika lägen; low, medium, high och auto. Allt kan kontrolleras via en dedikerad app som även visar aktuell status över luftkvaliteten där du befinner dig.

Pris är i dagsläget inte känt men produkten ska börja säljas senare i år.

Källa: Engadget

Så otroligt dumt.

1 gillning

image

Är det redan 1:a april?

1 gillning

Lätt att skratta åt men jag skulle inte bli förvånad om exempelvis Japanerna ser det annorlunda🤷🏻‍♂️

Verkar inte vara en så bra idé det där:

Eller i Kina!

Roger brukar ju se snygg ut men inte med dessa.:joy: