Dubbla fläktblad i nya Xiaomi-fläkten

Från sajten:
image

Sommaren är underbar men mindre underbart är varma, heta nätter i sängen. Som tur är finns det lösningar för detta i form av smarta fläktar.

Nu har uppföljaren till förra årets budgetfläkt från Xiaomi nått oss, Mi Smart Standing Fan 2 finns nu att köpa i Sverige. Det som sticker ut med denna är de dubbla fläktbladen som sägs öka lufttrycket och ge ett ännu kraftfullare flöde. Bredare räckvidd och en mjukare tredimensionell känsla utlovas också.

Precis som med Mi Smart Standing Fan 1C går denna att användas på både golv och bord tack vare den tvådelade designen av stolpen. Rotationsvinkeln kan ställas in 140° horisontellt och 39° vertikalt. Även denna modell fixar de “naturliga” vindarna vilket faktiskt är skönare än de från en vanlig fläkt.

Mi Smart Standing Fan 2

Mi Smart Standing Fan 2 har en DC-motor som har högre driftseffektivitet och längre livslängd än andra motorer. Fördelen är en mer konstant hastighet och stabilare ventilation samt lägre strömförbrukning. Motorn är dessutom tyst, endast 30,5 dB vilket gör att den fixar svalkan på natten utan att störa din skönhetssömn.

Fläkten installeras via Mi Home-appen och kan även röststyras via Google Home eller Amazon Alexa.

Mi Smart Standing Fan 2 Table

Finns att köpa hos bland annat Mistore och kostar 899 kronor.

Källa: MiStore

Från en okunnig på området…
Vad är det som skiljer mellan fläktarna från xiaomi och smartmi?