Drönarkameran Ring Always Home Cam dröjer till 2024

Från sajten:
image

Ring låter meddela att den tidigare presenterade drönarkameran dröjer åtminstone ett år till. Anledningen sägs vara utmaningar som finns i våra hem.

På elektronikmässan CES 2023 i Las Vegas låter Amazon-ägda företaget Ring meddela att deras flygande drönarkameran försenas ytterligare. I en intervju med The Verge berättar grundaren av företaget om arbetet och de utmaningar som måste lösas innan den kan lanseras officiellt. Det handlar bland annat om saker som takfläktar, möbler som flyttas och annat som förändras i vardagen i våra hem. Även enhetens LIDAR-sensorer upptill har i dagsläget vissa utmaningar med att se exempelvis större glaspartier som fönster och skjutdörrar samt speglar.

Ring Always Home Cam

För er som missat denna nyhet tidigare så presenterades den vid ett event 2021 och då var tanken lansering samma år. Vilket inte skett av bland annat ovan nämnda anledningar. Ring Always Home Cam är alltså en säkerhetskamera som autonomt kan flyga runt i hemmet och hålla koll på detta åt dig när du inte är hemma om dagarna.

Senaste uppgift är att den ska nå marknaden under 2024 och då med ett pris på 249,99 amerikanska dollar.

Frågan är hur den fungerar i ett hem utrustat med ett larm av annat fabrikat än just Ring…

Källa: The Verge

Ska fortfarande ha en!

1 gillning