Dörrvideoringklocka med inbyggd radarsensor

Från sajten:
image

Dörrvideoringklockor är något vi ser mer och mer av nu från allt fler tillverkare. En del med likvärdiga funktioner och andra som försöker göra något annorlunda.

På Indiegogo kan vi nu se en ny variant från amerikanska företaget 360 Smart Life som stoltserar med inbyggd radar för detektering av människor eller objekt framför kameralinsen. Denna produkt bjuder dessutom på 5MP kamera, radarsensor, paketdetektering, människoigenkänning, automatisk siren samt lokal lagring. Fungerar med såväl 2,4 som 5 GHz och ansluts således till ditt wifi-nätverk. Så med en del nya funktioner jämfört med de andra varianterna som finns på marknaden idag tar denna täten …eller?

360 Video Doorbell X3 Lens

360 Video Doorbell X3 ska vara den första dörrvideoringklockan i världen med inbyggd radar. Samt den smartaste med 5 MP kamera och WDR-teknologi (Wide Dynamic Range) för skarpare detaljer även i dåligt ljus. Det som gör denna produkt lite smartare än andra är fyrfaldig detektering för att undvika falsklarm från förbipasserande trafik och fotgängare. I kombination med den inbyggda radarn finns även ett gäng passiva infraröda sensorer och sofistikerad kroppsdetektering samt teknik för ansiktsigenkänning för snabba avläsningar. All denna teknik ska dessutom spara in på det inbyggda 5000 mAh batteriet i dörrvideoringklockan. Orkar du inte ladda batteri kan du även ansluta den med kabel för konstant laddning.

Givetvis finns alla andra funktioner som du förväntar dig med anpassningsbara detekterings- och integritestszoner, mörkerseende, inbyggd siren om någon skulle försöka dra ner enheten från väggen. Sirenen kan dessutom användas för att skrämma iväg oönskade besökare. Tvåvägskommunikation samt röstförvrängare som ser till att lillan låter som en björn om hon skulle vara själv hemma. Självklart kan den integreras i ditt smarta hem och har stöd för Google Assistent och Amazon Alexa.

360 Video Doorbell X3 har IP66-klassning så den bör fixa de flesta väder och oväder. I skrivande stund har man passerat sitt mål med 1155% så intresset finns. Du kan också skaffa en via Indiegogo och priset är $128 för basmodell som inkluderar en dörrvideoringklocka, chime och extra batteri som kan sättas fast undertill och ger upp till 18 månaders batteritid. Vill du inte ha extra batteri så är priset endast $89 vilket väl får anses vara ganska prisvärt. Ska skeppas i april månad och frakt till Sverige går på $10.

Källa: Indiegogo