DJI Pocket 2 är här

Från sajten:
image

DJI är framförallt kända för sina drönare men de har också ett gediget sortiment för övrigt fotografi och filmning, förutom tillbehör och gimbals har de små handhållna gimbalkameror – DJI Pocket 2 är en uppdaterad version av sin uppskattade föregångare.

Pocket är en riktigt liten allt-i-ett-enhet som ryms i din ficka. De använder samma avancerade kameror och gimbals som sitter på drönarna, men här håller vi den i handen likt en actionkamera. En handhållen kamera som är utrustad med gimbal – som är en treaxlad mekanik som ser till att alltid hålla kameran rak, eller att ge mjukare svepningar och kan även styras med en liten joystick eller av sig själv för att ta timelapes och stora panoramabilder, där den styr sin lilla robotarm för att ta flera foton som den sedan pusslar ihop till en gigantisk bild. Vi får också ny och mer avancerad AI-redigering i DJIs app.

I den uppdaterade varianten får vi en 65 megapixel-kamera som kan filma i 4K/60fps. 1-1,7-tums sensor och vad de kallar 2.0 Hybrid AF. Förbättrad automatik för ljus, fokus och skärpedjup och förbättrad programvara där vi kan låta AI redigera våra videoklipp och sätta ihop till en komplett film. Vi får också Story Mode där vi använder oss av färdig mallar för att placera in det vi spelar in för att enkelt skapa en färdigklippt film med musik och allt.

DJI Pocket 2 kan köpas via DJIs hemsida och hos flera återförsäljare som till exempel DJI Stockholm. Priset ligger på 3 999 kronor för en ensam Pocket 2 eller 5 699 kronor för en kreatörkombo som ger oss en extra vid vidvinkellins, stativ, mikrofon, laddkabel med fler alternativ för laddning och externt handtag för att få bättre grepp om vår lilla enhet.

Via: DJI.