DJI lanserar DJI Mic 2 - få bättre ljud i dina filmer

Från sajten:
image

DJI fortsätter att pumpa ut nya produkter och normalt sätt så är det mest drönare och actionkameror men idag lanserar de uppföljaren till sin trådlösa mikrofon – DJI Mic 2.

DJI Mic 2 kommer med en rad förbättringar jämfört med dess föregångare där en av de mest intressanta funktionerna är att den kommer utrustad med mikrofoner som spelar in hela rummet och inte bara från ett håll, om man vill det vill säga. Vill man istället fokusera enbart på sin egna röst men står i en bullrig miljö så har DJI Mic 2 både vindskydd så vi slipper brus men även brusreduceringsteknik som ska ta bort mycket av allt ljud runtom dig.

”Den nya mikrofonen representerar ett stort steg framåt inom ljudinspelningsteknik. Vi har kombinerat inspelningsfunktioner av hög kvalitet, användarvänlig design och enastående stabilitet för att ge innehållsskapare de verktyg de behöver för att kunna spela in extraordinärt ljud, oberoende av vart deras kreativitet leder dem”, säger Paul Pan, senior product line manager på DJI.

DJI Mic 2 kommer i två färger, Shadow Black och Pearl White och det går även att köpa ett kit med två sändare och en mottagare samt ett laddfodral. I laddfodralet laddas både sändare och mikrofoner upp automatiskt och så fort vi tar ur dem ur fodralet så slås dem automatiskt på och kopplas ihop med mottagarenheten. Den går att koppla till DJI’s egna produkter men även till mobiltelefoner via Bluetooth. Räckvidden ligger på upp till 250 meter i öppna miljöer och i kombination med batteriet i laddningsfodralet så går det att få ut upp till 18 timmars batteritid.

Den har en OLED-skärm på 1,1 tum där det går att ställa in mikrofonen efter ens behov och den har stöd för dubbelkanalinspelning så det går att spela in ljud från två olika källor samtidigt. Apropå inspelning så har DJI Mic 2 en inbyggd “Safety Track”-funktion som spelar in ett extra ljudspår med -6 decibel så ifall orginalinspelningen drabbas av för höga ljud så finns det en backup redo. DJI Mic 2 går att köpa redan idag hos DJI Store Nordic och vill du ha den med två sändare, mottagare och laddfodral så ligger priset på 4 299 kronor, om du bara vill ha en sändare och inget laddfodral så ligger priset på 2 799 kronor.

Galleri

2 gillningar