DJI lanserar actionkameran Osmo Action 4

Från sajten:
image

Uppföljaren till DJI’s populära Osmo Action 3 är här och den kommer med en rad förbättringar men även en helt annan prislapp jämfört med föregående modell.

Osmo Action 4 kommer utrustad med en 1/1,3-tums bildsensor och en bländare på f/2,8 och kan filma i 4K med 120 bilder per sekund. Vidvinkeln har även förbättrats och den är nu på 155 grader. Bildstabiliseringen har även den fått sig en uppdatering och har stöd för 360° vilket gör att det bland annat går att göra riktigt stabila FPV-videor. Det finns även en ny inställning så det går att filma i 10-bitars D-log M Color vilket gör att färgerna kommer poppa riktigt ordentligt.

Osmo Action 4 är vårt senaste försök att skapa den mest avancerade, pålitliga och användarvänliga kameran – som samtidigt ger skyhög bildkvalitet. Vi ser fram emot att få se vad våra användare kommer att skapa med Action 4 när de ger sig ut på sina spännande äventyr, säger Paul Pan, Senior Product Line Manager på DJI.

Ett fulladdat batteri räcker till över 2,5 timmars inspelning och de har även stöd för snabbladdning så på 18 minuter går det att ladda från 0 procent upp till 80 procent. Batteriet ska även klara lägre temperaturer och om du filmar i 20 minusgrader så går det att få upp till 150 minuters inspelning på en laddning. DJI Osmo Action 4 klarar även att gå ned två meter djupare än sin föregångare och kan filma på 18 meters djup utan undervattenshus. Det som är lite tråkigt då är att prislappen har gått upp en hel del jämfört med Osmo Action 3 och börjar nu på 5 499 kronor (tidigare modell 3 990 kronor). Vill du ha Adventure Combo-paketet så kostar det 6 799 kronor och kameran går att köpa redan idag.

Källa: DJI