Din iPhone har snabbknappar för vitt brus när bebisen ska sova

Från sajten:
image

Vitt brus fungerar som sömnpiller för små barn och istället för att krångla med musik-appar och annat är det två knapptryck bort.

För varje år som går så lägger Apple in nya funktioner i hjälpmedel som kan hjälpa till i alla möjliga scenarier. När det tillkommer funktioner som även hjälper oss med en bebis i hushållet blir vi extra glada att ha en iPhone i fickan.

I kontrollcenter kan vi lägga till och ta bort genvägar till funktioner som skärminspelning, alarm, shazaam, fjärrkontroll till Apple TV och mycket mer. Det är även här som vi kan lägga till en snabbknapp för att spela vitt brus när det är dags för ditt barn att somna lättare.

Gå bara in i Inställningar > Kontrollcenter och scrolla ner för att lägga till Hörsel. Sedan så är det bara att svepa neråt i övre högre hörn för att få fram kontrollcenter och trycka på örat som du nyss lagt till. Här finns sex olika ljud att välja mellan som är tänkt att hjälpa även dig när du vill ta bort utomstående ljud som distraherar när du ska fokusera eller vila. För att aktivera ljudet snabbt så trycker du bara på örat vid texten ”Bakgrundsljud”.

Nu har du det ultimata sömnpillret redo när det är dags att natta bebisen. Till skillnad från musik-appar så slipper du avbrott när ”låten” tar slut eller oväntade ljudnivåer när nästa spår börjar spelas i albumet. Sov så gott önskar vi på Teknikveckan.

1 gillning