Detta kan Apple lansera under våren

Att du är en sjuk människa. :wink:

Från sajten:
image

Allt fler rykten pekar mot att apple kan hålla ett event nästa månad och Mark Gurman tror att datumet blir 8 mars.

Även om produkterna som väntas släppas denna vår ser ut att bli regelbundna uppdateringar så kan det åtminstone bli en ny Mac enligt ryktena. Flera källor har pekat mot att det är den rymdgråa Mac minin som får sig senaste Apple Silicon med M1 Pro och M1 Max tillsammans med fördelar som fler portar och möjlighet till fler externa skärmar.

Utöver detta förväntas iPhone SE uppdateras med 5G, snabbare chip och förbättringar till kamera och iPad Air förväntas komma ikapp iPad mini med chippet A15 och Center Stage-frontkamera. En annan nyhet kan vara att Apple väljer att släppa en ny färg till sin iPhone 13-serie likt det som de gjorde förra året när iPhone 12-serien fick en lila iPhone.

Via: MacRumors

Tänkte just beställa en iPad mini… leveransdatum: 15-22 mars!!! #justsaying

8 mars är ju internationella kvinnodagen. Skulle passa ett progressivt företag att utnyttja det för att positionera sig.

Produkter eller tjänster speciellt för kvinnor vet jag inte om det finns så många och om det känns modernt? Någon som kan se någon eller något?

Däremot kan man visa upp kvinnliga medarbetare, Tim Cook och enbart kvinnor på scen och i video? Man kan skratta, men troligen viktigt att visa att Apple släpper fram kvinnor inom teknik. Företag(inte minst inom teknik) som får lika många kvinnliga sökande som manliga kommer kunna rekrytera betydligt vassare knivar.

10 inlägg har sammanfogats med ett befintligt ämne: Stora killgissartråden

Apple är redan bra på att dra fram kvinnor, senaste keynoten hade dom också hittat en kvinna i rullstol, det gav många poäng i funkisvårlden.

Från sajten:
image

Ryktena för ett event i mars växer sig starkare med att nya modellnamn dyker upp i databas.

För att Apple ska kunna sälja sina produkter i länderna som tillhör EEU (Eurasiska Ekonomiska Unionen) måste först produkterna registreras i EEC:s (Eurasian Economic Commission) databas. Databasen har ofta skvallrat för att produkter från Apple är på gång, även om det inte finns något krav i registreringen för att produkterna skall släppas i en närliggande framtid.

Totalt är det tre produkter som registrerats med modellnamnen A2615 och A2686 med macOS 12, sedan även en portabel enhet med modellnamn A2681 med macOS 12. Detta tyder på att det gäller två stationära datorer och en bärbar. Den senare har spekulerats vara en uppdaterad modell av den MacBook Pro med tretton tums skärm och M1-chippet som Apple har i sitt lager, som tros presentera det nya M2-chippet.

Eftersom skärmanalytikern Ross Young påstår att iMac Pro inte lanseras innan juni så får vi gissa att de två stationära modellerna gäller Mac mini Pro. Utöver detta tros Apple presentera en iPhone SE med 5G och uppdaterad iPad Air under mars-eventet.

Via: MacRumors

Om detta ska bli en tråd om skolorna så finns det mycket att säga/skriva/diskutera men det borde nog vara värt en egen tråd

Från sajten:
image

Ryktena visade sig stämma och om en vecka är det dags för årets första Apple-event.

Ryktena har varit många för vad Apple kan presentera under våren. De flesta har varit eniga om att iPhone SE uppdateras med 5G, bättre chip och kamera. Även iPad Air förväntas komma ikapp iPad mini med chipp och kameror.

Peek performance. March 8th. See you there. #AppleEvent pic.twitter.com/cEKMq7BuBh

— Greg Joswiak (@gregjoz) March 2, 2022

Andra rykten som många hoppas på är en ny Mac mini eller MacBook och en möjlig lansering av M2. Vi kommer se till att täcka eventet när det blir av den 8 mars klockan 19:00 och hoppas ni är med oss!

4 gillningar
1 gillning

Från sajten:
image

I takt med att vi närmar oss morgondagens event haglar ryktena in om vad Apple kan tänkas presentera under “Peek Performance”.

Rykten om att Apple tänker släppa skärmar i en prisklass som tillåter oss vanliga svenssons att öppna plånboken har cirkulerat ett tag och nu när vi närmar oss eventet har det tagit fart på allvar. Den något oprövade läckan och Youtubern Luke Miani påstår nu åtminstone att den med stor sannolikhet presenteras under morgondagens event. En 27 tum stor skärm med lite tjockare ramar än Pro Display XDR tillsammans med ett yttre som påminner mycket om iMac 24, denna skärm tros landa på en rimligare om än dyr prislapp för att kunna locka fler konsumenter och få namnet “Studio Display”.

Men Luke Miani är inte färdig där utan slår hål på rykten om att en Mac mini Pro är nästa stationära Mac från Apple, där vi länge har tagit för givet att den ska krympa och påminna om nuvarande Mac mini i rymdgrå kulör. Miani visar istället upp renderingar på en Mac mini som är märkbart mycket större än nuvarande modell och påstår att denna kommer att heta “Mac Studio”. “Mac Studio” kan antingen få M1 Pro och M1 Max innanför huven men det kan till och med visa sig bli denna Mac-dator som presenterar Apple Silicons andra generation av chip, nämligen M2. Imorgon klockan 19.00 får vi reda på om Luke Mianis rykten stämmer så se till att vara med oss när Apple avtäcker årets första produkter.

Via: MacRumors

Är du en zombie (oss vanliga döda…)? :scream:

Shh, säg inget :shushing_face:
Jag ska träffa de andra i redaktionen nästa månad och tänkte ha en rejäl buffé :yum:

2 gillningar

Från sajten:
image

Det verkar som att Apple kommer släppa en vårkollektion av skal och tros även presentera ett nytt färgval för iPhone 13 och även iPad Air.

Även detta rykte är det Luke Miani som står bakom och har skickat sin grafiker på att skapa konceptbilder på. Den lila färgen känner vi redan igen sedan iPad mini presenterades förra året men den lite mer mörkgröna iPhone 13 blir helt ny i serien. Precis som när Apple presenterade en lila iPhone 12 förra året tros morgondagens event inledas med en ny färg i iPhone 13-serien och om det blir en ny färg till iPad Air kommer den nog presenteras i samband med att den presenteras. Utöver en ny färg förväntas iPad Air endast uppdateras internt med ett A15 Bionic, bättre frontkamera med Center Stage och stöd för 5G.

Via: MacRumors

En större Mac mini, eller kanske bara Mac?

Varför större? Redan idag är Mac mini M1 en halvtom låda.

Kunna expandera? Med vad?

Grafikkort? Will not happen.
Fler diskar? Mekaniska hårddiskar?
Mer SSD får ju plats ändå.
RAM är ju inbyggt.
Så vad ska få plats? DVD-läsare?

3 gillningar

Dunsta värme och undvika att den throttlar?
Få plats med en Airtag i? :sweat_smile:
Alla gissningar är tillåtna fram till eventet.

Jag vill ha en grön telefon. Racing green.

3 gillningar

1 gillning

Är det denna tråden som gäller för eventet imorgon eller skapar vi en ny.
Börjar bli lite pepp ändå och det är ju ett tillfälle att dricka päroncongac och äta choklad. :sunglasses:

Jag får inte bestämma sånt men bubblan är en demokrati så med tillräckligt mycket röster så har varken @Thor , @Esse eller @Marcus_Attefors en chans att bestämma något :grin:

1 gillning