Detta är nya iPad Pro M2

Från sajten:
image

Det var helt korrekt att Apple lanserade en ny iPad Pro idag. Det blev en iPad Pro med M2-chip, ny Apple Pencil-funktion, ProRes och snabb uppkoppling.

Som ryktet sa blev det en iPad Pro med M2 som ska ge oss den fulla kraften i iPadOS 16. Vi får fortsätta att använda oss av Face ID och USB-C/thunderbolt och ett ljudsystem med fyra högtalare. Vi får också stöd Wi-Fi 6E och 5G för supersnabb uppkoppling

M2

M2 ger oss 8-kärnig CPU, 10-kärning GPU, 16-kärning Neural Engine tillsammans med 16GB i RAM som skall göra arbetet snabbt och smidigt, även när du redigerar stora bilder eller klipper högupplöst film.

Ny funktion för Apple Pencil

Hover innebär att skärmen nu kan läsa av pennan redan innan den nuddar skärmen, med ett avstånd på 12 mm. Det ger oss en markering som visar var pennan kommer träffa och vi får en tydligare visning och större precision när vi skriver och ritar.

Tillgång

Kommer i rymdgrå och silver med 11 tum Liquid Retina-skärm och 12,9 tum Liquid Retina XDR-skärm. Kan beställas idag och levereras 26 oktober. 11 tum börjar på 11 995 kronor och 12,9 tum 16 495 kronor.

Se de nya funktionerna i iPadOS 16 i videon nedan:

Via: Apple pressmeddelande.

1 gillning

Kul att Apple utvecklar mjukvaran vidare till befintlig hårdvara (pennan)

1 gillning

Se om det kommer till fler versioner med ipadOS eller om det är något specifikt för nya Pro. Borde som sagt inte vara mer än mjukvara.

1 gillning

Underligt!

Måste nog bero på faceID och att de har frampaneler kvar. :slight_smile:

1 gillning
1 gillning

Från sajten:


Idag blev det återigen Apple-fest med nya produkter men det bjöds inte på något riktigt event utan att släpptes på deras hemsida och via pressmeddelanden.

Normalt sätt brukar Apple stå på scenen och berätta om sina nya produkter men så blev det inte idag men orkar du inte läsa om alla nyheter så har Apple släppt en video på nio minuter där de går igenom nya iPad och iPad Pro. Det du kan förvänta dig är att få reda på allt som är nytt men även se på vilka olika sätt man kan arbeta med sin iPad.

1 gillning