Det kommer fler grejer i mophies serie snap+

Från sajten:


Zagg och Mophie lanserar nu fyra nya produkter i deras serie för MagSafe-tillbehör som kan ge vilken produkt som helst den magiska magnetiska kraften.

snap+ multi-device travel charger (1 349 kronor) är en komplett reseladdare som kommer redo med USB-C-laddadapter (30 watt) och en ihopvikbar laddplatta som kan ladda en telefon (7,5-15W) och AirPods (5 watt) trådlöst tillsammans med kablade enheter via en USB-C och en USB-A.

snap+ 3-in-1 wireless charging stand (1 349 kronor) är enkombinerad laddplatta med ställ. Laddar tre enheter trådlöst samtidigt och ger upp till 15 watt till din telefon samtidigt som den ger dina hörlurar 5 watt och kommer med två klockstativ för att ladda AppleWatch eller Samsung Galaxy Watch. Kommer med extra magnetring för att ladda enheter som inte är magnetiska.

snap+ charging stand & pad (1 049 kronor) och snap+ charging stand (799 kronor) är laddställ som laddar trådlöst i 7,5-15W upprätt . Den lite dyrare har laddare i foten för dina AirPods (5 watt). Dessa kommer också med en extra magnetring för att kunna ladda alla mobiler med trådlösladdning.

Produkterna finns tillgängliga senare denna månad på Zaggs hemsida, Elgiganten och utvalda butiker. 3-i-1-laddaren får vi vänta på tills december. Vill du använda dessa produkter men inte har MagSafe så finns det lösa magnet-ringar att köpa för 199 kronor, då ingår två. Dessa kan en ha mycket kul med och göra egna MagSafe-tillbehör.

Via: Zagg pressmeddelande.

1 gillning

snap+ charging stand var läcker

1 gillning

Trevligt, men varför bara i svart? Hade gärna sett en vit laddstation för oss som inte inreder likt ungkarlar. :stuck_out_tongue: