Det hintas redan om en ny Nest Doorbell 2022

Från sajten:
image

Det var inte länge sedan vi fick se nya batteridrivna Nest Doorbell som kompletterade Nest Hello. Nu bekräftar Google att andra generationen av Hello kommer 2022.

Nest Doorbell är en batteridriven dörrvideoklocka som började säljas för någon månad sedan. Den fick en modernare och mer slimmad design än föregångaren Google Nest Hello (numera bara Nest Hello) samt lägre pris. Nu bekräftar Google att man arbetar på den andra generationen av den kabelanslutna Nest Hello. Den beräknas släppas under 2022 och ska ha stöd för 24/7 inspelning istället för bara rörelsedetekterad inspelning.

Företaget bekräftar samtidigt att de lyssnat till sina användare och avser att förbättra och förenkla en del funktioner i Google Home-appen vilket är högst önskvärt.

Nya ringsignaler till Nest Doorbell

Google har tydligen som tradition att släppa nya ringsignaler inför säsongens högtider och så även i år. Nest Doorbell ska enligt uppgift få lite fler ringsignaler med start den 1 oktober och då med Halloween-tema. De spelas upp direkt på dörrvideoklockan samt på anslutna kompatibla smarta högtalare i hemmet. Den 1 november återgår ringsignalerna till standard och nya kommer att släppas inför julen och det nya året. Ringsignalerna kräver inte Nest Aware.

Utöver detta ska Nest Doorbell få sex nya ringsignaler som blir permanenta att välja mellan. Äldre modellen får inte tillgång till dessa nya ringsignaler.

Källa: 9To5Google

Från sajten:
image

Att det ryktats om en ny version av Nest Doorbell har vi vetat ett tag. Nu bekräftas den dessutom genom att dyka upp på hyllan i ett varuhus.

Nest Doorbell Wired är den nya versionen av den mer slimmade dörrvideoklockan som Google lanserade förra årets. Den versionen var en trådlös sådan och nu är det alltså dags för en som går att ansluta till befintliga installation av dörrklockan.

Någon vid Best Buy i USA har varit lite för het på gröten och råkat lägga upp ett par stycken av den nya Nest Doorbell Wired, detta innan den officiellt presenterats av Google. Färgvalet ser ut att vara vitt eller mörkgrå men troligtvis får vi bara se den vita versionen här i Sverige.

Nest Doorbell Wired

Bild från 9To5Google

Priset på förpackningen i USA var 179,99 amerikanska dollar och priset ska vara samma som för den batteridrivna vilket i svensk valuta blir 2199 kronor.

Det ser ut som att designen är likadan men med skillnaden att denna är något kortare och lite tjockare i utförandet.

Vi får se vad Google presenterar nu på torsdag vid sitt höstevent!

Källa: 9To5Google