Det hintas redan om en ny Nest Doorbell 2022

Från sajten:
image

Det var inte länge sedan vi fick se nya batteridrivna Nest Doorbell som kompletterade Nest Hello. Nu bekräftar Google att andra generationen av Hello kommer 2022.

Nest Doorbell är en batteridriven dörrvideoklocka som började säljas för någon månad sedan. Den fick en modernare och mer slimmad design än föregångaren Google Nest Hello (numera bara Nest Hello) samt lägre pris. Nu bekräftar Google att man arbetar på den andra generationen av den kabelanslutna Nest Hello. Den beräknas släppas under 2022 och ska ha stöd för 24/7 inspelning istället för bara rörelsedetekterad inspelning.

Företaget bekräftar samtidigt att de lyssnat till sina användare och avser att förbättra och förenkla en del funktioner i Google Home-appen vilket är högst önskvärt.

Nya ringsignaler till Nest Doorbell

Google har tydligen som tradition att släppa nya ringsignaler inför säsongens högtider och så även i år. Nest Doorbell ska enligt uppgift få lite fler ringsignaler med start den 1 oktober och då med Halloween-tema. De spelas upp direkt på dörrvideoklockan samt på anslutna kompatibla smarta högtalare i hemmet. Den 1 november återgår ringsignalerna till standard och nya kommer att släppas inför julen och det nya året. Ringsignalerna kräver inte Nest Aware.

Utöver detta ska Nest Doorbell få sex nya ringsignaler som blir permanenta att välja mellan. Äldre modellen får inte tillgång till dessa nya ringsignaler.

Källa: 9To5Google