Det här kan vi förvänta oss att se när Google håller låda ikväll

Från sajten:
Det här kan vi förvänta oss att se när Google håller låda ikväll
Ikväll 19:00 svensk tid är det dags för Google I/O och det ser ut att bli ett innehållsrik afton om man vågar tro alla rykten som har sipprat ut.

Pixel 3A och 3A XL

Google förväntas presentera två budgetalternativ till vanliga Pixel 3 som ryktas heta Pixel 3A och 3A XL. Den förstnämnda ryktas kosta 399 dollar och den lite större modellen med 6-tumsskärm ska kosta 479 dollar. Båda enheterna förväntas leverera samma kameraresultat som Pixel 3 men använder istället lite klenare processor, använder plast istället för glas och skippar även Qi-laddning.

Nest Hub Max

Google förväntas även visa upp en smart display från Nest som ska vara på 10 tum och ha stereohögtalare. Eftersom det är en produkt från Nest och har inbyggd kamera så tror många medier även att den kommer innehålla en hel del funktioner för övervakning så den kan integreras med fler produkter från Nest.

Android Q

Vi lär får se mer om nästa stora uppdatering av Android men mycket har redan visats upp då det går att betatesta Android Q, men förhoppningsvis har Google väntat med att släppa vissa funktioner som förhoppningsvis visas upp ikväll.

Övrigt

Vi kommer förmodligen även få höra lite mer om Google Stadia, deras nya molnbaserade speltjänst, en förbättrad Google Assistant och nya eller förbättrade funktioner för Google Lens samt lite nya funktioner till Google Photos.

Via The Verge

 

1 gillning

Ska bli intressant ikväll att se vad de bjuder på :slight_smile:

1 gillning

Japp , dom ”springer ifrån ytterligare ” :zipper_mouth_face::yum:

Eller? :man_shrugging:t2:

Jag vill se fungerande gester i Android, har aktiverat deras taffliga försök och hoppas dom plankar iOS rakt av. Good artists copy… :wink:

I övrigt så hoppas jag på ett än högre tempo i utvecklingen av Google Assistant och att svenska som språk kommer ikapp. Skulle sedan Android Auto släppas på svenska så man slipper fippla med APK:er vore det ju trevligt.

Annars är ju den stora förhoppningen att Googles hårdvara kommer till Sverige men om det nu mot förmodan skulle ske lär det vara under höstens Pixel-event.

Ja jag förstår verkligen inte hur man kan implementera svepgesterna så ofantligt dåligt, är verkligen kasst i jämförelse med iOS.

1 gillning

Verkligen, testade på tjejens s10a, sämst!

Hub kommer till Sverige nu :+1:t3:

IMG_20190507_202104

Äntligen!

1 gillning

Fortfarande ingen Pixel kärlek till Sverige tyvärr :disappointed:

Sjukt!

När skall Google få fart på utrullningen av deras telefoner. 13 länder är ju inte mycket att skryta med. Dom har ju haft 3-4 år på sig nu med Pixel.

1 gillning

Nämen! Bra grejer, visar att ambitionen finns.

Lite sugen blir man allt :heart_eyes: