Det här är Apple One

Från sajten:
image

Apple har lanserat ett abonnemang för att samla fyra av sina egna tjänster under samma tak.

Apple har under senare år börjat få in mer och mer intäkter genom tjänster så som iCloud och Apple Music. Det har blivit ytterligare ett av deras ben att stå på och under 2019 uppgick intäkterna till 12,76 miljarder dollar. Att Apple är intresserade av att deras användare ska börja använda Apples egna tjänster är allt mer tydligt. Apple har nu samlat flera av tjänsterna under ett och samma tak, Apple One och kommer under hösten, i takt med att tjänsten rullas ut, presentera det mest fördelaktiga valet för sina kunder och erbjuda dem Apple One istället för att betala för varje enskild tjänst. På det här sättet kan användare som tidigare använt en annan lagringstjänst eller musiktjänst nu komma ner i kostnad och börja använda Apples egna tjänster.

Apple har nu Apple TV+, Apple Music, iCloud, Apple Arcade, Apple News+ och Apple Fitness+. De två sistnämnda finns ännu inte tillgängliga i Sverige och därför är inte heller det största samlade paketet som Apple har aktuellt för oss i Sverige. Vi kan välja mellan två olika paket och det är det personliga och familjeabonnemanget.

Apple one

Det personliga kostar 155 kr i månaden och innehåller Apple Music, Apple TV+, Apple Arcade och en lagringsplan på 50 GB på iCloud. Familj kostar 199 kr i månaden och innehåller Apple Music, Apple TV+, Apple Arcade och en lagringsplan på 200 GB på iCloud. Apple har en lagringsplan på 2 TB som ingår i det stora paketet som finns i de länder där Apple Fitness+ och Apple News+ finns.

Ett inlägg har sammanfogats med ett befintligt ämne: Allt som Apple presenterade den 15 september 2020 - Apple Watch Series 6, iPad Gen 8 & iPad Air med USB-C