Det blir ingen säsong tre av "The OA"

Från sajten:
https://teknikveckan.com/filmochserier/det-blir-ingen-sasong-tre-av-the-oa/


image

Ni som har tittat på den andra säsongen av den mystiska och väldigt annorlunda serien The OA vet att den slutar med en ordentlig cliffhanger, en cliffhanger som vi aldrig kommer få några svar på.

Netflix går nu ut och berättar att de inte kommer att ge serien en tredje säsong och att den nu är nedlagd, någon ordentlig förklaring lämnas inte av Netflix men vi kan bara anta att det rör sig om för låga tittarsiffror. Netflix har på senare tid gått från att vara en räddare i nöden och plockat upp serier som andra bolag har lagt ned till att lägga ned flertalet serier själva.

Brit Marling som är en av skaparna av serien har gjort ett långt uttalande på Instagram där hon tackar sina fans och berättar om varför hon är så fascinerad av science-fiction.

 

”While we cannot finish this story, I can promise you we will tell others. I haven’t figured out any other effective coping mechanism for being alive in the anthropocene. And maybe, in some ways, it’s okay not to conclude these characters. Steve Winchell will be suspended in time in our imaginations, infinitely evolving, forever running after and finally reaching the ambulance and OA.

With love,

Brit”

Via Cinemablend, Instagram

Synd på en riktigt bra serie. :frowning: