Den uppkopplade skärbrädan du inte visste du behövde

Från sajten:
image

Det är här med att koppla upp prylar är ju till viss del trevligt och vettigt. Men, kan en uppkopplad skärbräda vara något för våra alltmer uppkopplade hem?

En av de mer udda prylarna som nu visas upp på elektronikmässan CES 2023 i Las Vegas är The Blok. Detta är en uppkopplad skärbräda för köket med inbyggd skärm upptill samt en dedikerad laddningsstation. Via skärmen är tanken att kunna laga mat tillsammans med vänner eller ta del av de matlagningskurser som tydligen finns att tillgå via abonnemang.

The Blok

Skärbrädan kan laddas och skärmen ska kunna tas bort vid diskning och denna erbjuder vägledning vid din matlagning och ska kunna göra dig till en bättre kock. Matlagningskurserna som erbjuds via abonnemanget låter dig få tillgång till såväl live, som on-demand kurser samt åtkomst till ett community och goda råd från erkända kockar. Dessutom givetvis en mängd recept och produkten är ett resultat av en crowdfunding-kampanj som hölls på Indiegogo.

Rekommenderat pris för The Blok är 699 amerikanska dollar och ett abonnemang går löst på ytterligare 390 dollar om året.

Hiss eller diss?

Källa: MacStories

hiss !!! äntligen nå nytt !!

Hå vete vad rent och tomt kök människan har!

1 gillning

Blir så när man behöver följa en videoguide för att dela en appelsin

Helvete vad coolt! Instant buy!

Tycker min funkar bra. :joy::joy:

7 gillningar

Varför fick vi inte se hur kameran tar bild när den ligger ner?

2 gillningar

Hade varit coolt om den hade inbygd våg dock

1 gillning

Ipad-hållare finns.

Finns redan