Den magiska lunchlådan som värmer maten åt dig

Från sajten:
image

För dig som ofta är på språng och tröttnat på att äta kall mat till lunch finns HeatsBox. En uppladdningsbar matlåda som kan värma upp maten åt dig.

Schweiziska företaget Faitron har en produkt vid namn HeatsBox Go som är något så praktiskt som en matlåda som kan värma maten. Perfekt för dig som tröttnat på kalla luncher när du är på språng eller för barnen som ska på utflykt och inte bara vill ha kalla mackor. HeatsBox finns i olika varianter och värmer upp din mat på 20-30 minuter. Den har också möjlighet att hålla maten varm mellan 55-85 °C och allt styrs via den dedikerade appen.

 

HeatsBox närvarade vid elektronikmässan IFA 2023 i Berlin och visade även upp olika insatser som finns att köpa som tillbehör. Batteriet i matlådan laddas via USB-C och innerdelarna går att ta ut vid diskning.

Rekommenderat pris för Heatsbox är 1 820 kronor och använd koden “FAIR25” för att få 25 procent rabatt.

Källa: Heatsbox

Galleri

2 gillningar

Oj, var har den varit hela mitt liv? För någon som kör väldigt mycket bil och behöver leva på medtagen sallad eller det som bjuds vid laddatationerna (oftast snabbmat) så är ju denna helt fantastisk!

1 gillning

Recension snart alltså? :slight_smile:

haha vem vet! Beställning lagd :slight_smile: 1300kr kändes bättre än 1800kr, det hade jag inte betalat! Nu är det 13 roadtrips så har jag tillbaka pengarna och det borde inte ta mer än 3-4 månader :smiley:

2 gillningar