”Den lilla sjöjungfrun" får sig en första teasertrailer

Från sajten:


Vi är många som har växt upp till Disneys “Den lilla sjöjungfrun” och nu har Disney släppt en teaser för den otecknade filmen som har premiär under våren 2023.

Det känns som att Disney’s kommande “Den lilla sjöjungfrun” kommer att bli en utmärkt film för att visa hur snyggt HDR är på tv-apparater. I teasern som Disney har släppt får vi se ett färgglatt hav och en Ariel som glittrar som aldrig förr. Det är Halle Bailey som axlar rollen som Ariel och filmen kommer att släppas i maj 2023.

Disney verkar gilla att väcka liv i sina gamla animerade filmer för att sedan göra spelfilmer av dem och alldeles nyligen släpptes Pinocchio på Disney+ och tidigare har även filmer som Skönheten och Odjuret och Lejonkungen släppts som spelfilmer.

Från sajten:


Ariel, Sebastian, Blunder och Måsart är tillbaka och mer realistiska än någonsin.

Disney har äntligen släppt en officiell trailer för ”Den lilla sjöjungfrun”. Halle Bailey som Ariel vänder sig till havshäxan Ursula (Melissa McCarthy) och ger upp sin vackra röst mot att hon får ben så hon kan fortsätta träffa prinsen Eric. Ursula ger Ariel till den tredje solnedgången att kyssa prinsen – annars förblir hon Ursulas slav. ”Den lilla sjöjungfrun” har biopremiär den 26 maj.