Den 3 november släpps serien "Blockbuster" på Netflix

Från sajten:


Snart är det dags för en helt ny komediserie på Netflix där vi får följa ett gäng medarbetare som jobbar på den sista Blockbuster-butiken som finns kvar i USA.

Om ni älskade serien “Superstore” där vi fick följa massa galna karaktärer som jobbade på typ ett Gekås så bör ni ratta in på Netflix den 3 november och se “Blockbuster”. Serien handlar om den sista Blockbuster-affären i USA där personalen försöker ta till alla möjliga knep för att hålla butiken levande i en tid där väldigt få hyr film och de flesta sitter hemma i soffan och kollar på streaming istället. Den påminner en hel del om Superstore och Melissa Fumera som var med i serien är även med i denna.

Serien har premiär på Netflix den 3 november och har ni ännu inte sett Superstore så går även denna att se på Netflix där samtliga säsonger finns tillgängliga.

 

Verkar sjukt lovande!

Från sajten:


Netflix fortsätter svinga med sin stora yxa mot sina egna tv-serier och nästa offer är “Blockbuster” som läggs ned efter en säsong.

I “Blockbuster” fick vi följa medarbetarna på världens sista Blockbuster-butik där de kämpade för sin överlevnad för att kunna fortsätta hyra ut filmer. Serien möttes inte av jubel bland recensenterna eller tittarna men undertecknad tyckte ändå att den var perfekt att glo på när man vill ha lite hjärndöd tv-underhållning.

Seriens första säsong som består av tio avsnitt går att se på Netflix om så önskas. Om någon annan väljer att plocka upp serien återstår att se men det ska nog mycket till för att någon gör det.

Via Variety

Riktigt dålig serie med usla skådisar och noll handling. Fattar inte hur de fick pengar till den ens.