Degrii visar upp nya produkter för det smarta hemmet

Från sajten:
image

Degrii är ett företag som producerar produkter för det smarta hemmet. Vid elektronikmässan CES 2023 har de visat upp årets nyheter.

Degrii som sägs vara ett företag bestående av vetenskapsmän och ingenjörer skapar produkter för det smarta hemmet. Företaget är troligtvis inte så representerade på den europeiska marknaden men sägs ha mer än 300.000 användare globalt. Vid elektronikmässan CES 2023 har de i varje fall presenterat en del nyheter som vi kanske får se.

Degrii Zima Pro Cordless Robotic Pool Cleaner

Poolrengöringsroboten Degrii Zima Pro Cordless Robotic Pool Cleaner använder radarteknologi med ultraljud för att navigera och rengöra alla typer av pooler och ytor. Deras poolrengöringsrobot klarar av pooler med storlekar upp till 460 kvadratmeter och den kraftfulla motor på 250 watt och dess filter ser till att rengöra smuts, småsten, alger och mineralavfall. Roboten har även ett inbyggt rengöringssystem som desinficerar poolen när den rengörs. Via appen Degrii kan användaren se status kring rengöringen. Det flytande batteriet räcker till 3,5 timmars rengöring.

Degrii Wireless Multiroom Thermostat System

Detta är ett system bestående av två delar, dels en termostat samt kontrollenheter till denna. Degrii Smart Thermostat håller koll på värmen i huset och upp till 12 kontrollenheter kan anslutas för att styra temperaturen. Termostaten kan följa ett förutbestämt schema eller styras manuellt. Den har också en inbyggd energibesparingsfunktion som ställer in temperaturen baserad på användarens preferenser vilket ska minska elförbrukningen. Anslutning sker via Wi-Fi och ska kunna installeras på under 15 minuter.

Kontrollenheten Degrii Remote Thermostat ansluts med Bluetooth och visar förutom temperatur även luftfuktighet. Den har också en inbyggd rörelsesensor som ska kunna känna av om någon befinner sig i rummet och därigenom styra värmen i huset.

Hemsidan i sig ger inte så mycket information kring kompatibilitet med andra system eller var företaget har sitt säte – tyvärr.

Källa: XiaomiToday

Galleri

”AI support wizard”. Det går verkligen inflation i värdelös hantering av ordet AI.