Defunc är svenska högtalare och hörlurar

Från sajten:
image

Multirumshögtalare gör livet hemma så mycket enklare och trevligare. Att enkelt kunna spela upp musiken i flera rum samtidigt har visat sig vara populärt.

Svenska företaget Defunc (av design och function) har ett sortiment av multirumshögtalare vid namn Defunc Home, i olika färger och storlekar. Det går dessutom att köpa till annan färg på fronterna till högtalarna så de passar in med hemmets inredning eller så laddar du upp din egen design!

Defunc Home

Högtalarna finns i två olika storlekar, 30 cm och 20 cm samt i två färgkombinationer; White & Silver samt Black & Brass. Det finns inbyggda touchkontroller för styrning av musiken. De ansluter till ditt wifi-nätverk hemma.

Till högtalarna finns även golvstativ eller väggfästen samt hörnfästen vilket gör att de kan placeras på fler sätt än via det y-formade stativ som medföljer. Golvstativen är justerbara mellan 60-120 centimeter.

Defunc Home

Defunc Home har stöd för AirPlay2 och Alexa samt Spotify Connect. Högtalaren har tagits fram i samarbete med den svenska akustikexperten Henrik Isaksson. Ljudet kan ställas in via inställningar i den dedikerade Defunc-appen.

Defunc Home

Varianten på 20 centimeter lämpar sig för rum upp till 30 kvadratmeter och 30 centimeters-varianten passar i rum upp till 80 kvadratmeter.

Priserna enligt hemsidan ligger på 199,90 euro för den mindre varianten samt 349,50 euro för den större.

Källa: Defunc

Synd att de saknar cast-stöd.

Hej Anton - stämmer att det inte finns stöd för Chromecast, däremot för Alexa :slight_smile: