Death Stranding till iPhone, iPad och Mac är framflyttat

Från sajten:


Storspelet av Hideo Kojima flyttas fram till nästa år då utvecklarna behöver lite mer tid.

Det var under WWDC i juni som Hideo Kojima avslöjade att Death Stranding skulle släppas på Apples plattformar. Han gav en även en liten förhoppning om att framtida spel från studion Kojima Productions tar sig till iPhone, iPad och Mac.

Here at @505_Games and @KojiPro2015_EN, we are excited to launch #DeathStrandingDC on iPhone, iPad, and Mac. We just need a little more time!

Stay tuned for a new release date in early 2024.

We can't wait to welcome more Porters to DEATH STRANDING DIRECTOR'S CUT. pic.twitter.com/zCa9Tcecd4

— 505 Games (@505_Games) December 15, 2023

Death Stranding Director’s Cut var planerat att släppas redan i år men nu har spelutgivaren 505 Games och Kojima Productions gått ut med att spelet behöver lite mer tid att färdigställas. Så vi kan nog räkna med att det kommer någon gång under nästa år.

Via: Eurogamer

Samma runda varje gång. Ett storspel presenteras till Mac:en på scen, alla applåderar för nu kommer gaming till Macen. Men inte helt ofta är det där spelet lite gammalt redan när nyheten kommer. Sedan hör man inte så mycket mer eller så blir det försenat så här – ibland kommer det inte alls och ibland dyker det upp men då är uppföljaren redan på väg till alla andra plattformar.

2 gillningar

Vi ska vara nöjda att vi fick Tomb Raider från 2013 som Apple stolt kunnat visa upp i alla gaming-demos tills nyligen…

Spelmarknaden har konsoliderat sig delvis. Microsoft och Sony. Nintendo på sitt hörn. Inte ens Google lyckades med sitt Stadia.
Sen finns det visserligen mer enkla mobilspel. Men för riktigt stora titlar (AAA) tror jag spelutvecklare satsar till Playstation och Xbox.