Dead Space Remake ser obehagligt vackert ut

Från sajten:


Vi som har spelat Dead Space vet att det måste göras i omgångar då det stundtals är riktigt obehagligt och nu ska den gamla klassikern få sig en remake och en första trailer är här.

Den 27 januari kommer Dead Space släppas och EA Motive och Electronics Arts ser ut att ha polerat grafiken ordentligt så vi återigen kan bli skiträdda ute i rymden. USS Ishimarus har aldrig varit så mörkt och obehagligt som nu och känner du att du har psyke nog att besöka rymdstationen igen som Isaac Clarke och slakta riktigt obehagliga monster så är väntan snart över.

Spelet kommer släppas till PlayStation 5, Xbox Series X|S och PC den 27 januari.

1 gillning

Fruktansvärt spel.

Att det är läskigt eller dåligt?

Beyond läskigt.

Ja fyfasen

Givet köp :+1:t3:

Från sajten:


Skräckspelet Dead Space som skrämmer slag på sina spelare kommer snart släppas som remake och nu har EA Motive och Electronic Arts släppt en sista trailer för spelet för att skapa lite mer hype.

Den 27 januari är det dags att kliva ombord på rymdstationen USS Ishimarus igen och om du tyckte det var obehagligt förra gången så kan du räkna med att få spela med en vuxenblöja för i remake-versionen är grafiken betydligt bättre tack vare att allt har byggts upp från grunden i Frostbite-motorn.

Spelet kommer släppas till PlayStation 5, Xbox Series X|S och PC.

1 gillning