De La Soul kommer äntligen till streamingvärlden

Från sajten:
image

De La Souls katalog kommer äntligen att finnas tillgänglig på streamingplattformar den 3 mars 2023.

Detta enligt ett meddelande från den banbrytande hiphoptrion och Spotify på Instagram. Bandets första sex album, inklusive deras debutalbum 3 Feet High and Rising, har varit inblandade i rättsliga tvister med deras tidigare skivbolag Tommy Boy på grund av gamla kontrakt och gruppens användning av samplingar, som kanske inte alla har blivit godkända juridiskt.

Reservoir Media köpte dock nyligen De La Souls katalog och ordnade med vad som behövdes göras för att alla inblandade skulle bli lagom glada och musiken skulle komma till oss lyssnare på streamingplattformar. Utöver släppet den 3 mars kommer De La Souls “The Magic Number” att finnas tillgänglig för stream den 13 januari. The Magic Number var med i eftertexterna för Spider-Man: No Way Home. Även om det är en stund sedan filmen släpptes hoppas nog bolaget på att folk längtat efter att få lyssna på den.

Via: AVClub
Källa: Spotify (Via Instagram)

3 gillningar

Proud I Did It GIF by myHQ

2 gillningar
1 gillning
2 gillningar
1 gillning

Kommer även släppas på reissue igen.
https://www.hhv.de/shop/de/de-la-soul-3-feet-high-rising/p:h4y8z4?utm_medium=social&utm_source=linktree&utm_campaign=preorder+now%3A+de+la+soul+–+3+feet+high+%26+rising

2 gillningar
3 gillningar