Danska företaget EVVR lanserar ny hubb för smarta hem

Från sajten:
image

En hubb för det smarta hemmet med stöd för flera kommunikationsprotokoll? Då kanske nya hubben Evvr Center Lite kan vara något för dig.

Det är danska företaget Evvr som lanserar en hubb för det smarta hemmet med stöd för flera protokoll. Enligt utsago ska den kunna hantera Zigbee 3.0, Z-Wave Plus, Bluetooth samt Wi-Fi. Den ska dessutom vara förberedd för stöd av Matter så småningom.

Automationer och hantering skapas via deras Web Console och styrning sker via deras dedikerade app. Det finns även möjlighet att använda sig av lokalt nätverk för styrning och via ett utvecklargränssnitt (Controller SDK och App SDK) kan ytterligare möjligheter skapas med andra smarta lösningar och plattformar för den som har kompetensen kring detta. Stöd finns redan för Amazon Alexa, Google Assistant samt Home Assistant.

Mer information om Evvr Central Lite finns att läsa på hemsidan.

Källa: EVVR

Ska bli intressant att se hur den står sig mot Homey Pro sett till vilka märken och prylar som stöds samt prismässigt. Lite konkurrens som kanske kan pressa priset på Homey Pro vore ju oavsett inte fel.