Chipolo släpper ”AirTags” till Android

Från sajten:
image

Google har inte riktigt haft en motsvarande produkt till Apples AirTag men Chipolo har nu sett till att ändra på detta med One Point och Card Point.

Båda produkterna kommer endast att fungera med Androids “Hitta min enhet”-nätverk. Med hjälp av alla Android-enheter därute ökas chanserna att hitta dina borttappade prylar. Men du kommer även att varnas när din telefon känner av okända spårare som oönskat används till att spionera på din position.

Båda enheter från Chipolos har stöd för Androids “Fast Pair” som gör det enkelt och snabbt att para enheterna. Båda klarar väta men One Point har högst ljudsignal med 120dB och håller i ett år på sitt utbytbara batteri. Card Point har en aningen tystare ljudsignal på 105dB och håller i två år men har inte något utbytbart batteri. Utan när batteriet tagit slut efter 2 år så kan du byta ut hela enheten mot en ny för en summa pengar.

Chipolo tar redan nu emot förbeställningar och One Point säljs för 28 dollar och Card Point 35 dollar. Ett fyrpack går loss på 79 dollar för One Point och 112 dollar för Card Point. Det finns även ett mixat paket för 77 dollar. Leveranser startar i slutet av juli och din telefon kommer att behöva köra minst Android 9.

Via: Engadget

"Leveranser börjar i slutet av juli...."

Nja första batchen är slutsåld och nu har dom dragit i handbromsen i väntan på Google o Apple om jag förstått det rätt.

Så ingen vet ju riktigt när dom släpps.

Artikeln är skriven i maj =) Men tack för en uppdatering!