CES 2024 – självkörande ölvagn från Ottonomy

Från sajten:
image

Ottobot Brew är en självkörande robot som kan ge kunderna drycker var de än befinner sig.

Roboten är utrustad med ett kylt utrymme för dryck och CO2-system från Cooler Keg och kan servera flera olika drycker. Ottobot Brew är inte designad för hemleverans utan avsedd för evenemang, arenor och hotell.

“Vår autonoma teknik för robotar förändrar hur varumärken kan möta växande kundkrav”, förklarar VD och medgrundare, Ritukar Vijay. “Våra partnerskap kommer att fokusera på sätt som autonoma leveransrobotar på ett hållbart sätt kan förbättra kundservice genom tillgänglighet och skalbarhet.”

Ottobot Locker är utvecklad i samarbete med Harbor Lockers och är en L4 autonom robot som ska kunna leverera produkter lokalt, roboten kan även ta föremål från en plats till en annan och därmed fungera som ett mobilt paketskåp för kunder. Liksom andra leveransrobotar innehåller Ottobot Locker en låst låda som kan navigeras till en specifik plats. Detta inkluderar både leverans till tomtgränsen och transport av varor inomhus.

Ottonomy planerar inte att sälja sina Ottobots till gemene man men bli inte förvånad om du ser en som används för att leverera varor om du befinner dig i USA, i framtiden.