CES 2024 – Sennheiser lanserar tre nya hörlurar

Från sajten:
image

Välkända företaget Sennheiser har presenterat tre nya hörlurar på CES 2024. En av modellerna kan dessutom mäta kroppstemperaturen

Sennheiser har visat upp sina senaste produkter på elektronikmässan CES 2024 i Las Vegas. De tre modellerna som presenterats är Momentum True Wireless 4, Accentum Plus samt Momentum Sport.

Sennheiser Momentum True Wireless 4 är företagets toppmodell när det gäller hörlurar av typen in-ear. De har gott om anslutningsmöjligheter och baserar sig på Qualcomm S5 Sound Gen 2-plattformen som tillsammans med Snapdragon Sound Technology ska ge förlustfri ljudkvalitet och låg latens med aptX.

Andra funktioner i dessa är dynamisk brusreducering, Bluetooth 5.4, stöd för Auracast, 7,5 timmars batteritid, laddfodral med stöd för Qi-laddning samt USB-C. De kommer i tre olika färger; Black Copper, Metallic Silver och Graphite. Rekommenderat pris är 3 490 kronor.

Sennheiser Momentum Sport är hörlurar optimerade för träning med biometrisk feedback i realtid. De har en integrerad pulssensor med fotopletysmografi (PPG) samt en temperatursensor och båda kan skicka data till olika träningsappar och enheter. Stöd finns för bland annat Apple Watch/Hälsa, Garmin Watch/Connect, Strava, Peloton med flera.

Dessa hörlurar har en akustisk avlastningskanal för att minimera ljud från fotsteg, andning och andra distraktioner samt en halvöppen design för naturlig situationsmedvetenhet. Dessutom finns ett justerbart transparensläge, antivindläge och adaptivt brusreduceringsläge gör att användaren enkelt kan anpassa hörlurarna till omgivningen. IP55 och speltid upp till 6 timmar (24 timmar med laddfodral). Finns i tre färger; Polar Black, Burned Olive samt Metallic Graphite och priset är 3 490 kronor.

Sennheiser Accentum Plus är klassiska over-ear hörlurar till ett lägre pris med stöd för Bluetooth 5.2 och en rad populära codecs inklusive aptX Adaptive. Upp till 50 timmars lyssningstid per laddning och styrning via touch underlättar användning.

De har också flerpunktsanslutning, vindreducering och justerbar sidoton som gör det möjligt för användare att anpassa sig till världen runt omkring samt dynamisk brusreducering (Adaptive ANC). Finns i svart eller vitt inklusive resefodral och kostar 2 490 kronor.

Källa: Pressmeddelande

Galleri