CES 2024 – Satechi har visat upp sitt första mekaniska tangentbord

Från sajten:
image

Satechi har nu visat upp en del nyheter på CES-mässan. Sitt första mekaniska tangentbord och introducerar Qi2 i sina laddare.

Att ta tillbaka det gamla klassiska mekaniska tangentbordet har varit på modet en längre tid. Nu slår Satechi också slag i saken och lanserar sitt första. Det är bakbelyst och har tangenter för både PC och Mac.

Tangentbordet har 75% av storleken av ett fullstort och vi kan välja bakbelysning i 14 olika färgkombinationer. Laddas med USB-C och kommer med USB-dongel för snabb anslutning.

Dessutom har de visat upp sina första Qi2-laddare och det är fällbara ställ som finns med 2 eller 3 laddpunkter. Beroende på om du äger en Apple Watch eller inte.

Laddarna kan leverera 15W till din telefon, 5W till dina AirPods och 5W till din Apple Watch, samtidigt. Ställen går att vika nästan helt platta och väljer du den med tre laddare så fälls klockladdaren snyggt ut på baksidan av stället.

SM1 Slim Mechanical Backlit Bluetooth Keyboard släpps redan nu med en prislapp på 99 dollar och Foldable Qi2 2-i-1 och 3-i-1 släpps under andra kvartalet i år.

Via: Satechi.

2 gillningar