CES 2024 – Panasonic integrerar Amazon Fire TV i årets modeller

Från sajten:
image

Panasonic och Amazon har inlett ett samarbete kring tv-apparater. Nu kommer Amazon Fire TV att finnas i 2024 års modeller från den japanska tillverkaren.

Japanska elektronikjätten Panasonic har inlett ett samarbete med Amazon där deras tjänst Fire TV nu ska finnas i kommande tv-apparater. Samarbetet ska fokusera på att tillhandahålla en optimal högkvalitativ bild och ljudupplevelse anpassad efter varje familjemedlem.

Då dagens tv-apparater används till så mycket mer än bara linjärt innehåll så är det hög tid att se till att förväntningar från användarna infrias. Med sin expertis från bild och ljud vill Panasonic nu integrera detta med det användargränssnitt som erbjuds av Fire TV från Amazon.

Fire TV kommer nu att vara det användargränssnitt som Panasonic har för avsikt att integrera i sina nya tv-modeller. Detta innebär också en integration av röstassistenten Alexa (som fortfarande lyser med sin frånvaro på svenska). De kan även fungera som hubbar för det smarta hemmet som utgår från Amazon Alexa.

Läs även det officiella pressmeddelandet från Amazon här.

Källa: Pressmeddelande