CES 2024 – mer smarta och större luftfritöser till folket

Från sajten:
image

Att laga mat är för många en älskvärd syssla medan det för andra bara är jobbigt. Då kan en smart luftfritös underlätta vardagen genom en knapptryckning.

Brittiska företaget GeoSmartPro har visat upp sin luftfritös på elektronikmässan CES 2024 i Las Vegas. GeoSmartProAir Fryer har en stor behållare som rymmer 8 liter och utifrån ett videoklipp så är detta stort nog för att rymma en hel kyckling. Luftfritösen har även ett transparent fönster framtill vilket gör att man kan se maten tillagas. Vill man inte det så finns det en tillhörande app med både recept och styrning. På framsidan finns även en mängd touchknappar för snabbval samt tydliga kontroller för tillagning.

Enligt företaget så är deras luftfritös upp till 75 procent energisnålare och 50 procent snabbare än en traditionell ugn när det gäller matlagning. Appen erbjuder funktioner som gör matlagningen enklare som att starta tillagningen innan man kommer hem från jobbet. Notiser skickas till mobiltelefonen när maten är klar.

Det finns också stöd för Google Home så det enda som behövs göras av användaren är att lägga i det man vill ha tillagat och sedan slänga sig ner i soffan.

Källa: Pressmeddelande