CES 2024 – L'Oreal presenterar sin nya futuristiska hårtork

Från sajten:
image

L’Oreal är kanske inte företaget som förknippas med en elektronikmässa. Men, de närvarar på CES 2024 och har visat upp sin senaste, något futuristiska hårtork.

Franska företaget L’Oreal är på plats L’Oreal AirLight Pro i Las Vegas och CES 2024 där de bland annat visat upp en ny hårtork, L’Oreal AirLight Pro. Denna använder inte traditionell teknik för att torka håret utan infrarött ljus som torkar håret snabbare med mindre energi och minskad värme. Det användaren får är ett mjukare och fuktigare hår.

Den stora pitchen med denna hårtork är att den minskar värmeskador och inte minst energiförbrukning. Hårtorken använder dessutom infrarött ljus som sitter i en cirkel och inuti denna strömmar luften ut. Den sägs ta bort vattendroppar men samtidigt behålla fukten vilket ger ett mjukare hår. Det tar också mindre tid att torka håret, upp till 30 procent kortare jämfört med traditionella hårtorkar.

Till L’Oreal AirLight Pro finns ett antal olika munstycken att välja på för optimalt resultat. Hårtorken har tagits fram i samarbete med företaget Zuvi och givetvis finns det en app till hårtorken där användaren kan ställa in önskad värme.

Källa: The Verge