CES 2024 – JBL har visat upp nya högtalare och mikrofoner

Från sajten:
image

I samband med elektronikmässan CES 2024 har JBL passat på att visa upp ett gäng nya produkter. Allt från högtalare till hörlurar och mikrofoner för allt och alla.

JBL har presenterat flertalet nya produkter som omfattar färgglada högtalare i det mindre formatet till partyhögtalare modell större samt olika mikrofoner för de som producerar innehåll. Vi får även se nya inear-hörlurar där en liten display på laddfodralet får oss att lyfta lite på ögonbrynen.

JBL Live TWS 3-serien

Inear-hörlurarna JBL Live TWS 3 fräschas upp med företagets Smart Charging Case. Det är modellerna Buds, Beam och Flex som får detta nya laddfodral och via den inbyggda LED-skärmen på 1,45″ ges full kontroll över nästan alla funktioner i realtid utan att behöva ansluta till sin mobila enhet eller JBL Headphones-appen. De olika modellerna kommer i fyra olika färger och har adaptiv brusreducering för en bättre ljudupplevelse i kombination med Hi-Res Audio och JBL Signature Sound. Anslutning sker via Bluetooth 5.3 och hörlurarna har IP55-klassning.

 

Bärbara högtalare

JBL har visat upp tre nya högtalare i form av JBL Xtreme 4, JBL Clip 5 samt JBL Go 4 som alla kommer i olika färgvarianter. Bättre ljud fås via introduktionen av AuraCast som ger fler anslutningsmöjligheter för stereo eller multihögtalarparning.

JBL Xtreme 4 består av 70 procent återvunnen plast (PCR) och denna har AI Sound Boost och 25 timmars speltid samt en powerbank som kan ladda din mobiltelefon när du är på språng. Batteriet kan bytas ut vilket ger högtalaren en längre livslängd. IP67 ger goda möjligheter till bra musik även i sämre väder. Pris för denna är 4 000 kronor.

Den mindre högtalaren JBL Clip 5 är även denna tillverkad av 70 procent återvunnen plast och kommer i flera olika färger. Även denna har IP67-klassning. Tack vare den inbyggda karbinhaken är det enkelt att haka fast högtalaren i väskan, ryggsäcken eller på cykeln. Pris för denna är 800 kronor.

Nya JBL Go 4 är tillverkad i 80 procent återvunnen plast och har IP67-klassning. Även denna lilla högtalare kommer i flera olika färger. Denna erbjuder upp till 7 timmars speltid och priset är 600 kronor.

Partyhögtalarna JBL PartyBox

PartyBox-serien utökas med JBL PartyBox Club 120, JBL PartyBox Stage 320 och JBL PartyBox Wireless Mic. JBL PartyBox Club 120 har ett kraftfullt ljud och djupare bas som tillsammans med möjligheten att bjuda åhörarna på en ljusshow av ljus, ljusspår och stroboskopljuseffekter som synkroniseras till musiken. Den har upp till 12 timmars speltid som kan dubblas via ett utbytbart batteri. Pris för denna är 4 500 kronor.

JBL PartyBox Stats 320 har utdragbart handtag och inbyggda hjul som gör den enkel att transportera. Denna erbjuder upp till 18 timmars speltid som också kan fördubblas via ett utbytbart batteri. Båda modellerna har Harmans branschledande AI Sound Boost-teknik som analyserar ljud i realtid med en AI-algoritm för att optimera den akustiska utnivån, vilket leder till kraftfullare och mindre förvrängt ljud. Pris för denna är 6 500 kronor.

Till de båda högtalarna finns en mikrofon, JBL PartyBox Wireless Mic som fungerar med alla JBL PartyBox-högtalare. Pris för denna är 1 500 kronor.

Mikrofonerna JBL Quantum Stream

Nya mikrofoner har också visats upp; JBL Quantum Stream Talk, JBL Quantum Stream Studio och JBL Quantum Stream Wireless. Dessa lämpar sig väl för användare som spelar in egna podcaster, skapar musik eller bara pratar med sina fans. Alla tre produkterna inkluderar kondensatormikrofoner, med ett brett, platt frekvensområde. Priserna är 600 kronor för Quantum Stream Talk, 1 500 kronor för Quantum Stream Wireless och 1 700 kronor för Quantum Stream Studio och de finns tillgängliga i mars månad.

Källa: Pressmeddelande

 

Galleri

Dom har höjt priserna rätt rejält verkar det som.