CES 2024 - flera olika poolrobotar presenterade av Aiper

Från sajten:
image

Vi har robotar som tar hand om dammsugningen och gräsklippningen så varför inte poolen också? Aiper har visat upp flera nya modeller i sin Scuba-serie på CES 2024.

Amerikanska företaget Aiper har presenterat flera nya modeller av sina poolrobotar på elektronikmässan CES 2024. Det finns numera en trådlös poolrobot för varje storlek av pool och plånbok så det är bara att välja och vraka. De nya modellerna som presenterats är; Scuba SE, Scuba E1, Scuba S1 Pro och Scuba N1 Ultra samt Scuba S1 där den senare fått utmärkelsen CES 2024 Innovation Award Honoree.

  • Scuba SE: ingångsmodellen av poolrobotar och för nybörjare av dessa produkter. Fungerar i pooler ovan jord upp till 80 kvadratmeter och rengör den på 90 minuter. Rekommenderat pris är 199,99 amerikanska dollar.
  • Scuba E1: inspirerad av Mars Rover och utrustad med tre motorer och rullborstar. Utrustad med krockskydd och klarar av pooler ovan jord upp till 100 kvadratmeter Rekommenderat pris är 399,99 dollar.
  • Scuba S1: flaggskeppsmodellen som klarar av pooler upp till 150 kvadratmeter vilka rengörs på 2,5 timmar. Utrustad med larvfötter och klarar av eventuella hinder enkelt. Fyra olika rengöringslägen. Rekommenderat pris är 699,99 dollar.
  • Scuba S1 Pro: lämplig för nedgrävda pooler upp till 200 kvadratmeter och använder WavePath Navigation Technology 2.0 och sensorer för att utföra arbetet. Kan styras trådlöst via Aiper-appen. Rekommenderat pris är 1 199,99 dollar.
  • Scuba N1 Ultra: den mest kraftfulla i Scuba-sortimentet. Perfekt för nedgrävda pooler upp till 200 kvadratmeter och mer åt det kommersiella hållet. Rekommenderat pris är 1 399,99 dollar.

Mer information om de olika poolrobotarna i Scuba-serien från Aiper finns att läsa på hemsidan.

Källa: Pressmeddelande

Galleri