CES 2024 – Cappellas app påstår sig kunna ”översätta” bebisars skrik

Från sajten:
image

Cappella är en app som använder AI för att tyda bebisars skrik och avslöjar då om de vill ha mat, en ny blöja eller sova.

Cappellas app visades upp under CES-mässan i Las Vegas och påstår sig vara 95 procent korrekt i sina översättningar. De har jämfört det med en studie där människor endast hade 30 procent rätt i sina gissningar. Men du känner så klart din bebis bäst så du kommer att kunna trycka på tumme ner om en ”översättning” är eller känns fel och träna upp appens AI ännu mer.

Cappella finns tillgänglig till iOS och släpps snart till Android och det går redan nu att anmäla sig till väntelistan. Det tillkommer en månadskostnad på 10 dollar i månaden för att få din bebis skrik översatt. Den har även funktioner för att spåra ditt barns sömn, matning, blöjbyten och så kommer den att få framtagna AI-ljud som ska lugna ditt barn.

När vi testade appen så märktes det att det finns en hel del ”barnsjukdomar” att jobba på fortfarande. Vi fick inte ens till registreringen och det verkade som att servern var nere så vi kunde inte översätta några bebisars skrik.

Via: CNET