CarrGenie är en trådlös adapter för bilen

Från sajten:
image

Har du tröttnat på att krångla med kablar varje gång du sätter dig i din bil? Då kan CarrGenie vara något för dig som har CarPlay eller Android Auto.

På Kickstarter finns just nu ett projekt vid namn CarrGenie som ger trådlös anslutning för sig som använder CarPlay eller Android Auto. Själva enheten drivs av Android 11 och ska förenkla din vardag vid bilkörningen genom att spegla det som finns på din mobiltelefon.

CarrGenie använder Bluetooth för att ansluta till din mobiltelefon så att du kommer åt bekvämligheten med CarPlay och Android Auto – allt utan kablar. Det enda som behövs är en engångsinstallation och därefter ansluter din mobiltelefon automatiskt till bilen.

Är du sugen på en CarrGenie börjar priserna på 69 USD via Kickstarters hemsida.

Källa: Kickstarter

Låter trevligt om man saknar trådlös CarPlay! Har haft den gamla varianten med kabel på hyr-/lånebilar och då blir det inte att man kopplar in telefonen.

Bra pris (såklart med viss osäkerhet eftersom det är Kickstarter), men jag förstår inte skillnaden från de adapters som redan finns idag. Jag har en ReStream som funkar helt ok. Lite lagg och sämre ljud när man pratar i telefon men helt ok.