Carl Pei berättar att Nothing Phone (2) kommer senare i år

Från sajten:
image

Nothing Phone (1) var en frisk fläkt bland alla mobiltelefoner på marknaden med sin lysande, transparenta baksida och i höst är dags för nästa telefon i serien.

Det är i en intervju med Inverse som Nothings vd Carl Pei bekräftar att Nothing Phone (2) kommer lanseras i höst eller vinter. Det kommer vara ett stort fokus på både hårdvaran och mjukvaran och den ska bli mer premium än innan. Om detta även betyder att priset på nästa telefon kommer gå upp återstår att se.

“We’re developing a smartphone that’s more premium than the Nothing Phone (1) and software will be a big focus area for us,”

När Nothing Phone (1) lanserades så var vår skribent Anders Johansson snabb som iller och beställde sig en telefon och den fick ett fint betyg på grund av sitt vågade utseende och rappa mjukvara. Att telefonen dessutom hade en låg prislapp med hårdvara som levererade fint gjorde inte slutbetyget sämre. Om du vill se vår recension av Nothing Phone (1) så kan du spana in den nedan.

Källa: Inverse

1 gillning

Intressant, och ganska lagom till när det börjar bli aktuellt med ny telefon för min del :slight_smile:

Kul. Var lite tveksam hur Nothing som företag skulle lyckas. Men det verkar ha tagit fart, de har mer anställda och resurser nu.

1 gillning

Lite mer information om Nothing Phone 2: