Bygg din egen AI-app med PartyRock från AWS

Från sajten:
image

Är du sugen på att bygga din egen app baserad på generativ AI? Då kan utbildningsverktyget PartyRock vara något för dig.

PartyRock är ett nytt utbildningsverktyg från molnföretaget Amazon Web Services (AWS), som låter alla lära sig grunderna i att bygga enkla applikationer baserade på generativ AI. Nivån kräver inte att användaren har några tidigare kunskaper om programmering. Verktyget PartyRock bygger på AWS professionella AI-tjänst Amazon Bedrock, som samlar basmodeller från Amazon och andra leverantörer.

På hemsidan finns det steg-för-steg anvisningar som kretsar kring en app som automatiskt genererar lätt irriterade svar på mejl. Det behövs ingen egen kodning, utan appen skapas genom att koppla ihop färdigbyggda miniprogram, widgets, samt koppla dessa till tillgängliga språk- och bildmodeller. Några exempel på enkla appar som kan skapas i PartyRock är receptförslag baserat på vilka ingredienser man har i kylskåpet, eller en pappaskämtgenerator.

Vill man inte bygga en app från grunden är det också möjligt att anpassa en befintlig app, som delats av en annan användare. Tjänsten är kostnadsfri under en begränsad tid för alla som besöker sajten PartyRock, allt som krävs är inloggning via Amazon-, Apple- eller Google-konto. Fler AI-modeller, widgets och funktioner kommer också att läggas till efter hand.

Källa: AWS